SCA barista cursus volgen? Dat kan hier!

SCA barista cursus

Ben jij al jarenlang gecharmeerd van het vakwerk barista als jij ergens koffie gaat drinken of wil je zelf een cursus gaan volgen omdat je het leuk vind? of wil je gewoon meer informatie over barista? Dat kan! La jeu coffee geeft een SCA barista cursus waarbij jij enorm veel erover leert en kennis gaat opdoen. Heb jij dit stuk gelezen en wil jij meer informatie over het vak barista? Bekijk dan even de website voor meer informatie!

Wat is het?

Een barista is een vrouw of man die zich focust op het bereiden van koffie voor mensen die dat hebben gekocht. Espresso, cappuccino of andere warme dranken zijn de voornaamste taken die een barista doet. Ze hebben de kennis over het vak als geen ander en hebben dus ook de perfecte technieken om jou te vermaken en jou een speciaal gevoel te geven bij het maken en ontvangen een koffie van de barista. Mocht jij dit nou willen? Bekijk dan even de website voor meer informatie over de SCA barista cursus bij La Jeu Coffee!

Wat doen ze?

Een barista vermaakt klanten of gasten met het maken van koffie voor ze, vaak doen ze dit op een leuke en interessante manier waardoor jij met een goed gevoel je koffie ontvangt. Ze kennen elke koffie uit hun hoofd en hebben allerlei manieren om hem zo mooi en lekker mogelijk te maken naar de klant zijn wensen en eisen voor de koffie. 

Extra informatie

Er zijn jaarlijks wedstrijden voor de beste barista’s van het land, daar gaan ze de strijd tegen elkaar aan en proberen ze dus de nummer één te worden van Nederland door middel van: in vijftien minuten een bepaald aantal drankjes te bereiden die het best smaken en het creatiefst zijn gemaakt voor extra pluspunten. Ook wordt er gekeken naar de beheersing van de technieken en of je de machine beheerst wat ook jou pluspunten kan geven en dat levert natuurlijk extra klanten op in de winkel waar zij werken of worden ingehuurd, want wie wilt nou geen koffie of espresso drinken waar de beste barista van Nederland werkt en die koffie voor je maakt? Iedereen wilt dat wel. Heb jij dit artikel gelezen en wil jij een SCA barista cursus volgen? Bekijk dan even de website voor meer informatie over de cursus en meer informatie over de barista zelf en wat zij doen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *