De mooiste Perzische tapijten

perzische tapijten

Een mooi interieur. Wie zwijmelt er niet weg bij al die mooie plaatjes die we voorbij zien komen op social media en op televisie? Iedereen heeft wel zijn eigen stijl. De een houdt van een modern interieur, de ander houdt van Scandinavisch design en weer een ander houdt van kleur en heeft meerdere Perzische tapijten op de vloer liggen. Maar wat iedereen belangrijk vindt om in zijn huis te hebben is sfeer. Sfeer kun je op meerdere manieren in je huis aanbrengen. Velen denken dat dit komt door veel kleur aan te brengen, maar een van de belangrijkste dingen die je kan doen, is het gebruiken van verschillende materialen.

Verschillende materialen

Als jij van een strak interieur houdt en houdt van witte muren en accessoires, is het belangrijk om de warmte en sfeer in je huis aan te brengen door het gebruik van meerdere materialen bij elkaar. Denk bijvoorbeeld aan mooie dekens en andere accessoires. Tapijten zijn iets waar je een echt pronkstuk van kan maken, en een huis zonder statements is geen thuis! Kies bijvoorbeeld voor een Perzisch tapijt, deze worden aangeboden in lichte kleuren, maar ook donkere kleuren en alles wat daar tussenin zit. Het mooiste voordeel: het laat de leegte in je huis verdwijnen en het is lekker warm aan je voeten.

Waarom een tapijt?

Sommige mensen zullen denken dat tapijten niet meer helemaal van nu zijn, maar je ziet ze steeds vaker terugkomen in het interieur. Een mooi tapijt is niet alleen geschikt voor onder de bank en salontafel in de woonkamer, ze kunnen ook juist een mooie toevoeging zijn onder de eettafel. Wanneer je je tapijt onder de eettafel legt kun je het gevoel van een aparte ruimte creëren. Ook in de slaapkamer komen ze mooi tot zijn recht, er is niks lekkerder dan opstaan en je voeten niet op de koude vloer te hoeven zetten. En doordat er zo veel verschillende kleuren zijn past het hoe dan ook in jouw interieur!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *