Is een golfkarton verpakking iets voor jouw product?

Golfkarton verpakking

Wil je een nieuw product op de markt brengen maar moet je dit wel nog goed verpakken? Is het een product wat een beetje breekbaar is? Denk dan eens aan een golfkarton verpakking. Dit is een speciaal soort karton met meerdere lagen, waarvan de binnenste laag gegolfd is, vandaar de naam golfkarton verpakking. Dit type karton is veel steviger dan normaal, plat karton, en daarom wordt het heel vaak gebruikt voor verpakkingen, maar ook voor verzenddoosjes. Het kan namelijk tegen een stootje, en dus is het ideaal voor dit soort doeleinden. En het fijne eraan is, omdat karton in feite een papiersoort is is het heel gemakkelijk te personaliseren. Het kan namelijk in alle kleuren bedrukt worden, zodat de verpakking perfect past bij jouw product.

Golfkarton verpakking met custom bedrukking

Wil jij graag een super hippe verpakking laten ontwerpen voor jouw product en moet het ook nog eens stevig zijn en tegen een stootje kunnen? Kies dan zeker voor een golfkarton verpakking. Dit materiaal is heel goed te bedrukken in alle kleuren, waardoor je er dus je eigen logo of zelfs allover design op kunt laten drukken. En niet te vergeten: Een golfkarton verpakking is ook nog een relatief milieuvriendelijke optie. Aangezien karton te recyclen is is het namelijk een veel betere optie dan een plastic verpakking. Wellicht is dat ook iets om mee te nemen in je overweging.

De opties voor het bedrukken van karton

De voornaamste reden dat veel ondernemers of productontwikkelaars kiezen voor een golfkarton verpakking is de vele mogelijkheden die dit materiaal biedt tot personalisatie. Je kunt er zowel een klein en eenvoudig logo op laten drukken als een print die helemaal tot de randen van de verpakking loopt. Sterker nog, je kunt zelfs kiezen voor een allover print aan de binnenkant van de verpakking. Dit ziet er super creatief uit wanneer de ontvanger (of koper) van het product het doosje openmaakt. Het is hele originele branding, dus denk goed na over het type bedrukking van jouw verpakking. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *