Wat is een goede gezichtsbehandeling?

GezichtsbehandelingGezichtsbehandeling Zaandam Haarlem

Je huid krijgt het dagelijks zwaar te verduren. Er zijn vooral onze sterk wisselende weersomstandigheden met regen, wint hoge temperaturen en bijtende vrieskou. Maar ook ons leefmilieu met veel fijn stof doet je huid zeker geen goed. Die wordt constant op de proef gesteld, vooral die van je gezicht. Die is dan ook het gevoeligst. Een regelmatige en aangepaste huidverzorging is onmisbaar om je huidproblemen op te lossen. Een goede huidverzorging verbetert de elasticiteit en voorkomt huidproblemen zoals acne, eczeem en psoriasis. Woon je in de regio Zaandam en zoek je naar een aangepaste gezichtsbehandeling? Dan zorgen de huidspecialisten van Gezichtsbehandeling Zaandam voor de oplossing.

Gezond eet- en leefpatroon

Naast invloeden van buitenaf word je huidtype door nog andere factoren bepaalt, zoals je vochtbalans. Die wordt vooral bepaalt door je eet- en leefgewoonten, door stress, je rook en drinkgedrag en door de seizoenen. Voldoende water drinken, minstens 2,5 liter per dag, is de beste verjongingskuur voor je huid. Het spoelt je lichaam schoon van alle afvalstoffen die zich in alle lichaamsweefsels en organen verzamelden. Een zuiver lichaam zonder afvalstoffen is het eerst merkbaar aan de gezondheid van je huid. Voor een gezonde, jonge en strakke huid eet je natuurlijk met veel verse groenten, fruit, peulvruchten, onbewerkte noten, zaden en pitten, volkorengranen, volkorenproducten, vette vis en mager vlees.

Huidanalyse

Met een huidanalyse belangrijk ken je je huidtype. Die is belangrijk voor een huisverzorging op maat. Een gezonde huid is glad met kleine poriën en reflecteert het licht waardoor je huid glanst. Een droge of vette huid heeft een andere behandeling nodig dan een normale huid. Een huidanalyse brengt aan het licht wat je huid nodig heeft. Een goede huidanalyse van een huid- of schoonheidsspecialist is daarvoor onmisbaar.

Jonge, strakke en glanzende huid 

Een gezonde huid is jong, strak en glanzend. De meesten van ons hebben te weinig tijd voor een goede huidverzorging. Een schoonheidsspecialist is een aanrader. Die voorkomt het gebruik van onaangepaste producten. Die doen veel meer kwaad dan goed en maakt het alleen maar erger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *