Overgang haarlem?

Overgang Haarlem

Zit jij in de overgang en wil jij daar hulp bij krijgen? of wil jij alles te weten komen over wat de overgang precies inhoud? Dan zit je hier op het juiste adres. Als je zoekt op overgang haarlem zul je heel veel verschillende zaken vinden. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je door de juiste persoon geholpen wordt, door iemand waarbij jij je op je gemak voelt. Vandaag ga ik je vertellen wat de overgang precies is en op welke manier je erbij geholpen kan worden. Dus laten we geen onzin meer praten en gelijk gaan beginnen!

Wat is de overgang?

De overgang heet ook wel de menopauze. De menopauze is het stoppen van de menstruatie van een vrouwe, mannen hebben hier dus niets mee te maken. Het treedt op wanneer de eierstokken geen vruchtbare eitjes meer over hebben. Hierdoor produceert het lichaam vrijwel geen oestrogenen en progestagenen meer. Hierdoor verliest het voortplantingssysteem zijn functie. Overgang haarlem kan je hierbij helpen. De menopauze kan alleen achteraf vastgesteld worden als bij een vrouw gedurende een jaar na de laatste menstruatie geen nieuwe menstruatie meer is opgetreden. Dit is natuurlijk heel vervelend allemaal. Maar je moet bedenken dat elke vrouw op aarde dit meemaakt. Bij sommige vrouwen zal het heftiger zijn dan bij andere, maar dat verschilt per persoon. 

Symptomen

Tijdens het climacterium moet het vrouwelijk lichaam zich aanpassen aan deze natuurlijke veranderingen. In de hormoonhuishouding kunnen vasomotorische symptomen zoals opvliegers en hartkloppingen helaas optreden. Als je deze klachten ervaart zou ik even zoeken naar overgang haarlem, mits je in de omgeving haarlem woont natuurlijk. Bij een opvlieger voelt de vrouw zich opeens heel warm worden, ze kan gaan zweten en wordt rood in het gezicht. Al is dit niet altijd het geval. Ook kunnen vrouwen nog last krijgen van bijvoorbeeld; depressie, angst en concentratie problemen. Allemaal heel vervelend natuurlijk.

De menopauze 

Als nog meer wilt weten waar je allemaal mee geholpen kunt worden zoek dan op overgang haarlem. De menopauze (overgang) ontstaat meestal natuurlijk, maar kan ook het gevolg zijn van het verwijderen van bijvoorbeeld de eierstokken. In Europa komt de menopauze meestal voor bij vrouwen tussen de acht en veertig en de vijf vijftig jaar oud. Bij sommige vrouwen treedt zij veel eerder op, dit is met name het geval bij vrouwen die een behandeling hebben gehad. Ik hoop dat deze informatie een beetje duidelijk is geweest. Als je weer wilt weten zou ik nog even op internet gaan kijken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *